.

.

Kolica Kiša Pokriti, Elastičnost Kolica Zaštitnik Providno Dustproof Brzo Rastavljanje za Dijete za Otvoreni za dječja Kolica za Bebe(M)

Kolica Kiša Pokriti, Elastičnost Kolica Zaštitnik Providno Dustproof Brzo Rastavljanje za Dijete za Otvoreni

KM 49.27

Količina robe
Dostupno

[Uklonjeni brzo]To se može lako su se otvorila, može biti brzo uklonio, i brzo instalirao i rastavljen zbog pogodnosti roditelji. [Koristiti]Zaštititi djecu od kiše, vjetar, sneg, hladno i prašine i veliki transparentni prozore pokazati savršen stav. [Opseg Prijavu]Dizajniran da stane većina standard veličine jedan kolica, trčanje kolica i kolica. [Sigurno Okruženje]Je bitna stavka za roditelje da putuje sa svojim bebama i pružiti najbolji briga u sigurnom okruženju. [PEVA Materijal]Napravio visokog kvaliteta PEVA materijal, to je prikladno elastičnost i da je sigurno za djecu.Karakteristika : 1. Napravljen od visokog kvaliteta PEVA materijal, to je prikladno elastičnost i da je sigurno za djecu.2. Zaštititi djecu od kiše, vjetar, sneg, hladno i prašine i veliki transparentni prozore pokazati savršen stav.3. To se može lako su se otvorila, može biti brzo uklonio, i brzo instalirao i rastavljen zbog pogodnosti roditelji.4. Dizajniran da stane većina standard veličine jedan kolica, trčanje kolica i kolica.5. Je bitna stavka za roditelje da putuje sa svojim bebama i pružiti najbolji briga u sigurnom okruženju.Specifikacija : Uslov : 100% Potpuno Novi Predmet Tip : Kolica Kiša Cover Material : PEVA Paket Listu : 1 x Kolica Kiša Cover Note : proizvod je ručno mjeri i tamo bi mogla biti greške.Proizvod je pogodan za većinu kolica na tržištu, ako ne, molim te kupovinu sa oprezom.Ovaj proizvod ne može biti pogodno za sporazum/kišobran kolica.

Karakteristike ponude

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Stroller Rain Cover
Material:
PEVA
Package List:
1 x Stroller Rain Cover :
The product is manually measured and there might be errors. The product is suitable for most of the strollers on the market, if not, please purchase with caution. This product may not be suitable for compact/umbrella strollers. :

Slične ponude