.

.

NMC RPT26G Aparat za gašenje POŽARA Napuniti & Inspekciju Rekord INSTRUCTIOINS Napuniti Rekord Tag - [Pakovanje od 25] 3. x u 6. Vinil 2 Stao Inspekciju Tag

NMC RPT26G Aparat za gašenje POŽARA Napuniti & Inspekciju Rekord INSTRUCTIOINS Napuniti Rekord Tag - [Pakovanje

KM 15.18

Količina robe
Dostupno

Objekat Oznaka : etiketu je nekada drži rekord svih inspekcija izveo na aparat za gašenje požara.To karakteristike inspekciju instrukcije da piše na to zajedno sa stupovima da napišeš ime osobe obaviti inspekciju i datum.Materijal : aparat za gašenje požara inspekciju oznaka je napravljen od unrippable vinil sa grommet na vrhu za povezivanje tag kroz bravu nož, žica, žica, ili najlona kravatu umotati.Sigurnost Inspekciju Oznaka : sigurnost skladu u proizvodnji objekti i jobsites mandata inspekcija.Oznake kao ovo pomoći da upozorim u vezi sigurnosti korištenja i ažurirati/prikaži podatke o opremu status, inspekciju raspored ili održavanja aktivnost.Specifikacija : četvrtasti unrippable vinil opasnosti oznaka je u 3.široka, u 6.visoki i 0.015 u.gusta.2-stao A oznaka je bijela poruku na crnom bazu i crna poruku na bijelu bazu.Oni dolaze u kutiju od 25 zajedno sa tvornica lako za raspoređivanje.Tag Legenda : ispred legendi piše APARAT za gašenje POŽARA NAPUNITI & INSPEKCIJU REKORD.Pozadi je legenda INSPEKCIJU DOSIJE piše na njoj.

Karakteristike ponude

the rectangular unrippable vinyl danger tag is 3 in. wide, 6 in. high and 0.015 in. thick. The 2-sided OSHA tag has white text on a black base and black text on white base. They come in a pack of 25 along with fasteners for easy deployment :

Slične ponude